Close

Nog even vakantie

Turkije 12 August 2013 door Jasper
reacties

Nog even vakantie

Turkije
12 August 2013
door Jasper

Een oude visser is bezig zijn netten op te rollen. Een eenzaam visje ligt zijn lot nog af te wachten op de kade. We zijn in Foça, een klein visserdorpje aan de kust van Turkije. Het is een schattig dorpje waar het grootste deel van de kade nog vol ligt met vissersbootjes in plaats van toerboten. We worden meegezogen in de prachtige tafereeltjes. Vissers die hun vangst schoonmaken. Verkopers die mosselen met citroen verkopen. Mannen die op het tapijt in hun boot samen thee drinken. Ondertussen proberen we de werkelijkheid te negeren. Maar er valt niet aan te ontkomen: ons geld is bijna op!

Volgens onze site zijn we 11 maanden en 11 dagen onderweg. In 11 maanden zijn we de have wereld rondgereisd, hebben we op de gekste plekken geslapen en met de gekste vervoersmiddelen ons verplaatst. Maar daar komt nu toch een einde aan. We hebben al onze stuivers geteld en bedacht dat het hoog tijd wordt om toch maar eens richting huis te gaan. Maar voor het zover is nemen we het er nog even van. Nog even vakantie voor we weer volop aan de slag mogen. We cruisen langs de kust van Turkije en chillen in kleine baaitjes aan de middellandse zee. Lekker eten, heerlijk genieten.

Maar morgen is het over, dan gaan we aan de reis door Europa beginnen!

Comment reacties
reageer zelf Reageer